IBM Application System/400 ble annonsert i 1988, og har hatt flere navn i tiden frem til i dag; IBM eServer, IBM iSeries, System i, og nå sist IBM POWER System i.

Det har vært en rivende teknologisk utvikling, gjennom alle disse årene, både på maskin- og programvaresiden, og utviklingen fortsetter. Systemet feiret 30 års jubileum i fjor og med beskrivelse av mange vellykkede installasjoner i Norge og resten av verden.

Med sin enestående arkitektur, innebygget database og sikkerhetssystem, stabilitet, objektorientert, single level storage-konsept, mulighet for å kjøre flere operativsystem på samme system, og en mengde forskjellige programmeringsspråk, er IBM Power-systemet fortsatt ledende teknologisk i IT-industrien.

Ytelsesforbedring fra 1988 til i dag

KV IKT AS er en autorisert IBM Business Partner, og et firma som har spesialisert seg på salg av maskin- og programvareløsninger til denne plattformen. Vi har mange års praksis med denne teknologien, og har utført mange vellykkede installasjoner. KV IKT AS leverer også katastrofeløsninger, periodisk vedlikehold, driftstjenester og andre løsninger basert på IBM Power Systems. Våre tjenester omfatter driftsberedskap, fjerndrift, og eventuell overtagelse av driftsfunksjoner i nært samarbeid med ledende driftsaktører i Norge.

KV IKT AS har investert betydelige ressurser, både i tid og kroner, for å være best mulig teknisk oppdatert på IBM Power Systems. Vi deltar jevnlig på IBM’s tekniske konferanser samt arrangementer fra AS/400 brukerforeningen COMMON. Som IBM Business Partner får vi jevnlig informasjon fra IBM internasjonalt om alle nyheter og endringer.

Med denne type av informasjon til oss fra konferanser og IBM, kan vi langt bedre informere om hvordan kundenes IT løsninger kan forbedres og utføre dette bedre enn det som skjer idag.