Studieturer til Rochester ha vært gjennomført i mange år og med meget gode tilbakemeldinger fra alle deltakere. Sist gang en slik tur ble arrangert var i 2014, og vi ønsker derfor å lodde stemningen blant kundene om det igjen kan være interesse for et slikt arrangement.

Ved et besøk hos IBM i Rochester i Minnesota, så får man anledning til å høre innlegg fra meget sentrale personer i BM som har med all produktutvikling for IBM POWER System i plattformen, får verdifull kunnskap om de forskjellige fagområder og ikke minst blir man godt orientert om IBM’s produktplaner og hvordan dette vil berøre din bedrift.

Vi planlegger en tur i september 2019. Avreise onsdag 4. og retur søndag 8. september. Da får vi 2 dager med briefings på IBM Executive Briefing Center. De totale kostander avregnes som et totalbeløp, som dekker fly, hotell, alle måltider og briefings

Hvis du er interessert, send en henvendelse til Frank Johansen. Det er ikke bindende påmelding enda, men vi håper at vi nå får nok henvendelser slik at vi igjen kan arrangere en slik populær studietur.